Sponsoravtal

Team Ystad Bowling är en klubb som bildades 1999 som en renodlad ungdomsklubb. 2007 blev det en sammanslagning med BK Sydsta som då blev en bowlingklubb med både seniorer och ungdomar.

Sommaren 2012 blev det så en sammanslagning med Tomelilla BK.
Nu är vi Österlens största bowlingklubb och en av Skånes största klubbar.
För tillfället spelar vi i Tomelilla på grund av att Ystads kommun lade ner Ystads bowlinghall 2011, men från och med hösten 2014 när det nya badhuset står klart så har vi för avsikt att flytta tillbaka till Ystad.

Vi är en klubb med cirka 80 medlemmar varav cirka 20 stycken är ungdomar mellan 8-20 år.

Vi spelar för tillfället med ett A-lag i division 1 södra Götaland, ett farmarlag som spelar i division 3 södra Götaland, ett damlag som spelar i division 1 södra Götaland, ett 8-mannalag reservlag med inriktning på ungdomar och ett renodlat 4-manna ungdomslag. Det finns ungdomar som spelar både i F-laget och damlaget
Våra ungdomar deltager även i olika juniortävlingar och olika ungdomsläger runt om i Skåne. Detta betyder att vi spelar och visar upp oss i de flesta bowlinghallar i Skåne.

Eftersom bowling är en kostsam sport så är vår förhoppning att Ert företag kan hjälpa oss genom att sponsra vår förening och våra ungdomar i en vidare satsning på vår sport.

Styrelsen för Team Ystad Bowling
KONTAKT: teamystadbowling@teamystadbowling.se