Medlemsmöte 171015

Minnesanteckningar från medlemsmötet den 15 0ktober 2017

 

Ordförande Tommy Nilsson hälsade alla medlemmar välkomna till mötet

  • Medlemsförmåner

O’Learys ger alla Team Ystads medlemmar 20% rabatt på bowlingspel, mat och alkoholfri dryck. Vi har dessutom specialpris på läsk och kolsyrat vatten 20 kr. Vi har också specialpris på hamburgare eller caesarsallad till 100 kr på matchdagar.

  • Ledarutbildning

Styrelsen önskar att det finns intressenter som vill gå ledarutbildning (steg 1) till våren.

Ulf tar emot intresseanmälningar. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna bygga vidare vår verksamhet!

  • Medlemsförsäljning

Klubben kommer att ta hem försäljning av delikatesskungens produkter samt bingolottos julkalender. Förra årets försäljning av delikatesskungen inbringade ca 4000 kronor till klubben. Jokerlotteriet har tre veckor kvar denna perioden (och det finns nummer lediga). Det går även bra att börja betala in för nästa period. Tommy tar både emot kontant och på swish.

  • Jultävling

Årets jultävling kommer gå av stapeln den 18 december kl. 18.00-20.00 i form av lottade 3- eller 4-manna-lag. Anmälningslista är uppsatt i hallen. Vi ser fram emot ett stort deltagande.

  • Drogpolicy

Team Ystads drogpolicy finns uppsatt i hallen och finns även att läsa på vår hemsida.

  • Svenska ungdomsligan

Klubben har två lag anmälda till detta evenemang. Ulf håller i detta och har informerat de spelare som det gäller.  Vill man följa hur det går för lagen så heter de Mixmax och Strikings.

  • Matchsponsor

Klubben söker ytterligare en matchsponsor.  Frågan löste sig direkt då Michael Flodin tog sig an att fixa denna.

  • Skol SM / Prova-på bowling för skolorna i Ystads Kommun

Ulf har mailat alla skolor i Ystad och frågat om de är intresserade. Två skolor tackade ja till detta. Fler skolor har visat intresse, men vi avvaktar lite och ser hur det går det VV och NP-skolan först.

Västervångskolan (40 elever) kommer att prova på den 17 november mellan kl. 13.00-14.00

Norreportskolan (24 elever) kommer att prova på den 18 december mellan kl.  13.00-14.00

Ulf vill ha hjälp av medlemmar som skulle kunna tänka sig att ställa upp dessa dagar och coacha dessa elever tillsammans med Ulf.  Sparbanken Syd sponsrar med 2000 kronor till dessa evenemang.

  • Radio Active

Den 26 oktober kommer Tommy att bli intervjuad av Radio Active. Tommy kommer berätta om vår förening och hur det är att bowla. Sändningen är mellan kl. 11.20-12.00