BREAKING NEWS – VI SPELAR I DIVISION 1 NÄSTA ÅR!

Tidigare i veckan så fick vi besked från Svenska Bowlingförbundets seriekommitté att vi har tilldelats en s.k. vakansplats som har uppkommit i Division 1.

“Enligt vakansregeln i Blå Boken, kapitel D, § 110, har ert A-lag tilldelas en vakansplats i Division 1 den kommande säsongen.”

Vi är jätteglada över detta besked och tackar så klart JA till denna möjlighet, för det var ju trots allt detta vi ville efter att ha vunnit serien och var högst seedade i hela Div 2 Södra Götaland efter den gångna säsongen.

Det kommer att innebära lite längre resor till vissa av matcherna, mer träning och högre fokus!

Även om vi har en bra trupp så tar vi gärna emot nya spelare som kan konkurrera/komplettera den existerande A-lagstruppen. Så om du själv eller någon som du känner som är intresserad av att spela med oss i Division 1 den kommande säsongen så kontakta oss i Team Ystad. Övergångsfönstret (utan karenstid) stänger 31/5 2022. Mvh Ulf Emanuel, Ordförande Team Ystad Bowling, 0708-634101