Planering säsongen 2022/2023

Planeringen inför nästa säsong är nu påbörjad!

Vi kommer att börja lämna ut anmälningslappar till alla om hur mycket man vill träna och om man vill vara med och spela matcher under den kommande säsongen (augusti 2022-April 2023). Dessa ska vara inlämnade till mig (Ulf Emanuel) senast 2022-04-18. Vi har styrelsemöte 2022-04-19 då vi kommer att titta på upplägg med antal lag i seriespel etc.

Sponsorer behövs till nya matchtröjorna som vi kommer att skaffa för de kommande tre säsongerna. Vet Ni något företag som är intresserat av att sponsra oss så meddela sponsorgruppen (Per Hall, Filip Emanuel och Michael Flodin) om detta. De tar även emot förslag avseende matchsponsorer.

Har någon av Er förslag på hur vi ska förändra vår verksamhet på något sätt, lämna förslag till styrelsen när som helst alternativt använd Er möjlighet att skriva ett förslag (så kallad motion) till årsmötet. Motioner måste lämnas in skriftligt till styrelsen senast 2022-04-18 för att kunna tas upp på Årsmöte Team Ystad Bowling som sker 22/5 2022.

Mvh

Styrelsen Team Ystad Bowling 

genom Ulf Emanuel (Ordförande)